Medlemskap

Highland Western Riders är en WRAS- ansluten westernklubb med säte i Vetlanda kommun och med medlemmar på småländska höglandet med omnejd. Klubben bildades i februari 2004 för att tillvarata och stimulera intresset för westernridning.

Vårt mål inom klubben är att sprida intresset för westernridningen och att vi ska kunna erbjuda medlemmarna olika aktiviteter. Vi samarbetar även med närliggande klubbar och tränare när det gäller clinics, träningstävlingar mm.
Vi träffas även och rider tillsammans utan tränare. Är Du intresserade av att vara med och träna eller se på kontakta Caroline Sandberg

Vi har även andra aktiviteter förutom ridträningar. Medlemmarnas intressen avgör vad det blir men exempel på aktiviteter är:

•  Clinics
•  Träningstävlingar
•  Grundkurser i hästhantering
•  Grundkurser i westernridning
•  Uteritter, turer på en eller flera dagar.
•  Resor
eller bara träffas och umgås och prata häst, se på film mm. 

Vår avsikt är att det ska finnas aktiviteter som passar både för nybörjare och rutinerade ryttare och att vi ska ha roligt tillsammans. Man behöver inte kunna rida western eller vara hästägare för att bli medlem, alla som är intresserade är välkomna.

Medlemsavgiften till klubben är:
Seniorer 260 kr
Juniorer 150 kr ( 12-18 år)
Under 12 år gratis
Familj 470 kr (två vuxna samt alla barn under 18 år)

Som medlem i WRAS-ansluten klubb, samtycker jag att mina användar/ personuppgifter behandlas i enlighet med personuppgiftslagen, PuL (1998:204).

Gratis inträde till vissa tävlingar.

Som medlem hos oss (WRAS-ansluten klubb) så har du rabatt på eventband till Western Weekend då High Chaparral Horse Show som går av stapeln 27 – 30 juni 2019 om du kan visa upp ditt medlemskort i entrén. Du kommer också att få vissa förmåner som tävlande om du har WRAS-licens. Mer information om detta kommer.

Ni som önskar bli medlemmar kontakta:

Andreas Andersson med namn, adress, e-mail och födelseårtal.

Medlemsavg betalas in på bankgironr: 5697-0973 eller via Swishnr: 1230483990.
Ange: Namn som referens

Ni som vill ha mer information om klubben kontakta:
ordf. Caroline Sandberg

Välkomna till Highland Western Riders